Sähköpyöräily

Saksalainen elektroniikkajätti Bosch on julkaissut 2020 vuoden e-pyörä komponentti mallistonsa, josta löytyy mm. uusittuja moottoreita, isompia akkuja, sekä telakka älypuhelimen liittämiseen osaksi pyörää.
Äiti, mieti minne olet menossa!
Miika Oinonen otti kauden toisen voittonsa kun Sappeella ajetiin polkupyöräenduron toinen osakilpailu.
Mihin koko ajan on kiire?
Kesäkuu koitti ja äiti aloitti sähköpyöräilyn. Sään osalta ei olisi voinut olla parempaa päivää aloittamiselle.
Seuraavan lehden juttua varten koeajoimme Ghostin Hybride SLARM X S3.7+ AL U:n perisuomalaisissa maastoissa. Ja pitihän sillä käydä hyppyritkin koittamassa.
Alkuperäinen ja suorituskykyinen MTB ‐osasarja ja painoluokkansa paras osasarja nyt 12‐vaihteisina uusien Shimano Deore XT- ja SLX osasarjojen myötä.
Julkaisemme tässä kuvagallerian Messilästä, enduron SM-avauksesta. E-pyörien kuvat jaettiin jo heti kisan jälkeen, nyt tarjolla on luomupyörien kuvat lukijoiden pyynnöistä.
Moottoripyörien VGN-maratonkilpailun ohessa ajettiin myös sähköpyörien kisalähtö.
Fillarivelho Danny MacAskill ottaa videolla pestin lastenhoitajaksi ja viihdyttää taaperoa tavalla jonka hän parhaiten osaa.
Enduron ensimmäinen SM-osakilpailu Messilässä oli rankan sateen myötä melkoista mutapainia.
Tour de Tuusulanjärven jäähdyttelylenkkinä polkaistiin sähkiksillä eilen sunnuntaina kahden ja puolen tunnin fiilistelylenkki.
Viime lauantaina kierretiin isolla porukalla Tuusulanjärvi maastoja pitkin. Järveä ei maaston siimeksestä juuri nähty.
Helkama järjestää tiistaina 21.5. Kansalaistorilla Helsingissä Sähköisen tiistain, joka on tiettävästi Suomen suurin kaupunkialueella järjestettävä sähköpyörien koeajotapahtuma. Kaikki täysi-ikäiset pääsevät testaamaan tapahtumassa sähköpyöriä henkilötodi
Foami renkaan sisällä suojaa vannetta iskuilta ja rengasta puhkeamiselta. Tehdas toteaa, että näillä voit ajaa kuin panssaroituna läpi kaikesta.
Crankbrothersin polkimet ovat monen huipputason maastopyöräilijän valinta. Kokeilimme polkimia selvittääksemme mistä suosio johtuu.
Fiskarsin Bike Expossa monikin hieraisi silmiään nähdessään Rocky Mountainin uutuuden.
Suomirokin yksi kulmakivistä on menestyksensä puolesta alkujaan porilainen Dingo. Nykyisin uudella kokoonpanolla keikkoja kiertävä legendaarinen bändi jatkaa yhtyeen tarinaa edelleen.
Nyt on sähköenduroilla ajavilla oiva tilaisuus osallistua pian alkavan Sportax Enduro SM -kauden osakilpailuihin.
Shimano GRX tuo saataville maailman ensimmäisen gravel/adventure -komponenttisarjan