Lehden jutut

Seuraavan lehden juttua varten koeajoimme Ghostin Hybride SLARM X S3.7+ AL U:n perisuomalaisissa maastoissa. Ja pitihän sillä käydä hyppyritkin koittamassa.
Ylämäki yllätti ja liian iso vaihde päällä? Siinä äkkiseltään tulee runtattua nopeasti pienempää vaihdetta silmään samalla kun survoo mäkeä.
Syksyn ja alkutalven liukkaissa maastoissa ajaessa eri moottoreiden ohjelmoinnin hyödyt tulivat selkeinä esille. Pitoa ei useinkaan ollut riittävästi ja siksi hyvä tuntuma poljinten kautta renkaisiin oli ensiarvoisen tärkeätä.
Monen monta kertaa meiltä on kysytty, kuinka pitkälle sähköpyörän yhdellä latauksella pääsee. Kysymys on oikein hyvä ja olennainen, mutta siihen ei ole yhtä selkeää vastausta.
Sähköpyörän kiihtyvyys tuntuu kivalta mutta on siitä oikeaa hyötyäkin.
Laadultaan vaatimaton kännykkävideo ei muuten juuri kohauta, mutta moottoriperän surina on aika muikean kuuloista.
Sähköpyörien tehon vuoksi ketjut ovat lujilla. Niiden oikeaoppinen huolto on helppoa ja se pidentää ketjun ikää huomattavasti.
Sähköpyöräily on kotimainen, puhtaasti sähköpyöräilyyn, siihen liittyviin tuotteisiin, henkilöihin ja ilmiöihin keskittyvä uusi lehti ja verkkosivusto.
Mitäs miehiä nämä ovat, jotka innostuksesta hihkuen ja naamat kurassa paahtavat näillä pyörillä ja tekevät tätä uutta Sähköpyöräily-lehteä ja nettisivustoa?