12‐ vaihteiset ominaisuudet maaston

Kuva
Shimano
Alkuperäinen ja suorituskykyinen MTB ‐osasarja ja painoluokkansa paras osasarja nyt 12‐vaihteisina uusien Shimano Deore XT- ja SLX osasarjojen myötä.

Maailman parhaiden maastopyöräilijöiden kokemusten pohjalta, Shimano on tuonut teknologiansa kilpailukykyisten ja innostuneiden maastopyöräilijöiden käyttöön.

Uusi DEORE XT M8100‐ sarja, alkuperäisen MTB ‐osasarjan viimeisin variaatio, jatkaa perintöään korkean suorituskyvyn ominaisuuksilla nykypäivän vaativille ja seikkailunhaluisille maastopyöräilijöille. Saatavilla kesäkuun puolivälistä 2019 alkaen.

Samaan aikaan julkaistaan uusi SLX M7100‐ sarja, joka on muokattu samasta DNA:sta kuin XTR ja DEORE XT, on suunniteltu tarjoamaan laadukasta suorituskykyä niille, jotka ovat tutkimusmatkalla maastopyöräilyn ytimeen. Saatavilla heinäkuusta 2019.

Uudessa DEORE XT M8100 ‐sarjassa on ominaisuuksia, kuten Shimanon uraauurtava 12‐vaihteinen MICRO SPLINE ‐kasettiratas, jossa on joko 10‐45T tai 10‐51T, 1x12 tai 2x12 HOLLOWTECH II ‐kampisarjat, tehokkaat 2‐mäntä‐ tai 4‐männän jarrut, täysin säädettävät ISPEC‐EV ‐vaihdevivut, 12‐speed precision‐shifting etu‐ ja takavaihtajat, nopeasti viilenevät ICE TECHNOLOGIES FREEZA ‐jarrulevyt ja täydelliset XC‐ tai Enduro ‐ kiekkosetit, jotka ovat viimeistelty nykypäivän maastopyöräilijöille.