Soralle suunniteltu

Shimano GRX tuo saataville maailman ensimmäisen gravel/adventure -komponenttisarjan

Kattavan tutkimuksen, testauksen ja kehitystyön tuloksena, sekä maailmanlaajuisen palautteen, joka on kerätty kaiken tasoisilta polku-, katu-, ja sorapyöräilijöiltä, Shimano esittelee uuden komponenttisarjan, joka tunnetaan nimellä GRX. GRX on maailman ensimmäinen gravel/adventure –komponenttiperhe, joka on rakennettu sekä nopeaan ajoon että kykyyn toimia varmasti irtonaisilla pinnoilla.

GRX tarjoaa RX800-, RX600- ja RX400-sarjan komponentit, joissa on 1x11-, 2x11- ja 2x10- voimansiirrot ja mekaaninen ja Di2-elektroninen vaihtomahdollisuus. Ajajat voivat räätälöidä ajokokemuksensa eri tyyppisillä ajopinnoilla ja ylittää aikaisemmat rajansa kohdatessaan erilaisia maastoja.

Sarjan kehittäminen vei Shimanon tuotantoryhmän ulos perinteisistä rajoista, ja mahdollisti luomaan perustan, joka puhuttelee ajajien tarpeita nyt ja tulevaisuudessa. Olkoon se sitten sora-ajo, moderni katuseikkailu, bikepacking tai cyclocross-ajajien tarpeet, SHIMANO GRX tarjoaa vaihtoehtoja niin vaihdevälityksistä sora-ajoon, kustomoitua ergonomiaa, dropper post -integraation kuin sora-spesifiset GRX kiekot, joissa on leveämmät vanneprofiilit.

Lisätietoja TÄSTÄ