Alalla tapahtuu

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner kirjoitti sunnuntaina blogissaan kovasta kiireestä, joka koskee meitä kaikkia ja liittyy liikenteeseen ja ilmastonmuutokseen.
Seuraavan lehden E-fatbike -juttuja varten koeajoimme Tunturi eMaxia Järvenpään MTB:n porukkalenkillä. Tunnelmaa riitti kun valoin varustautunut letka luikerteli metsäpoluilla.
Cannondale julkisti uutta mallistoaan ja sen lippulaivana kulkee Synapse Neo. Sähköavusteinen maantiepyörä urheilulliseen ajoon.
Parhaillaan meillä on koeajossa seuraavaa lehteä varten helsinkiläisen Wheelströmin tavarapyörä Gran Amigo.
Nyt on niin, että kuvia tänään koeajetuista Cannondalen uutuuksista ei saa vielä julkaista. Kuvitettu koeajoraportti tulee heti sulkuajan päätyttyä reilun parin viikon päästä.
Cannondalen 2019-malliset uudet sähköpyörät koeajetaan huomenna. Jotain verhon takaa on jo kurkittu mutta kuumin uutuus on ehdottomasti salassa pidetty laite.
Oikeat iskarisäädöt tekevät ajamisesta parempaa ja niiden löytämistä voi helpottaa oikeilla työkaluilla. Otimme kokeiluun Sram Quarq ShockWiz laitteen.
Litkuksi kutsuttu renkaiden tiivistysneste muuttaa sisärenkaalliset kumit lähes puhkeamattomiksi. Kokeilimme SKS:n tiivistysnestettä käytännössä.
Edellisestä pyöräilystäni Helsingin keskuspuistossa ehti kulua 15 vuotta. Nyt uusi visiitti palautti mieleen alueen vetovoiman maastopyöräilyn kannalta katsottuna.
Husqvarna-moottoripyörät julkisti yhteistyökumppanuuden Husqvarna-polkupyörien ja Erzbergrodeon välillä. Husqvarna Bicycles on virallinen 2019 Erzbergrodeon E-pyörä ja se tulee näkymään Euroopan suurimmassa offroad-tapahtumassa monin tavoin.