Alalla tapahtuu

Santamedia Oy on päättänyt lopettaa Sähköpyöräily-lehden painetun version julkaisun. Syynä on taloudellisten tavoitteiden toteutumatta jääminen.
Polkupyörän perushuolto ja kunnossapito ei ole vaikeaa salatiedettä. Siitä huolimatta monet turvautuvat siinä ulkopuolisiin palveluihin, tai jättävät kalustonsa huonolle hoidolle.
Kansanterveys.fi -sivuston artikkelissa todetaan, että sähköpyöräilystä voi olla jopa odotettua enemmän hyötyä terveydelle.
Hiilikuituinen maantiepyörä kääntää katseet kylillä ajellessa. Sivustakatsoja ei takuulla huomaa sen olevan sähköavusteinen.
Kanadalainen Rocky Mountain on valmistanut markkinoiden toiseksi voimakkaimman moottorin. Powerplay malliston moottorit on tehtaan omaa tuotantoa ja tarjoaa massiivisen 108Nm väännön.
Cannondale järjesti koeajotapahtuman, missä uudistunutta Moteraa ajettiin vaativissa maastoissa.
Keskiömoottoreiden valmistuksen pioneerina toiminut Yamaha tarjoilee uudistuneen moottorimalliston ensi kaudelle.
Maastopyöräily on yksi nopeimmin kasvavia harrastuksia ja siitä toivotaan monessa Lapin kohteessa kesän uutta hittituotetta. Ylläs panostaa voimakkaasti maastopyöräilyyn ja lajin arvioidaan tuovan huomattavan määrän matkailijoita alueelle tulevaisuudessa.
Niki Tuuli on tehnyt moottoriurheiluhistoriaa Sachsenringillä Saksassa. Suomalainen ajoi voittoon historian ensimmäisessä sähkömoottoripyörillä ajettavan MotoE-sarjan osakilpailussa.
Fiskars Village Trail Center järjestää loppukesällä ja syksyllä kaksi isoa tapahtumaa ja ensi kauden tapahtumiakin on jo listattu valmiiksi.