Ohut kattaus

Kuva
Jani Kääriäinen
Tämän viikonlopun GoExpo tarjoilee sähköpyöristä kiinnostuneelle väelle melko ohuen kattauksen.

Kävimme kuvaajamme Jani Kääriäisen kanssa katsastamassa läpi GoExpon tarjonnan. Fillarihemmo Kääriäisen hääriessä kameran takana totesimme yhteen ääneen, että melko ohkainen on kattaus tämän vuoden näyttelyssä.

Vain pieni määrä pyörämerkkejä on esillä. Ne merkit mitkä hallista löytyvät, ovat laajalla mallistolla kyllä näytillä, mutta merkkikirjo on kapea.

Fillarihemmo Kääriäinen käi kuuntelemassa Suomi Pyöräilee -seminaarista puheenvuorot. Siellä oli monenlaisia esityksiä, joista yksi oli jenkkien kaupunkipyöräjärjestelmistä. Joku oli käynyt siellä tutustumiskäynnillä, ja loppusanoma oli se, että pyöräily sähköistyy. Ei siis suuria oivalluksia seminaarinkaan puolella.

Messuhallin puolella oli hienoa nähdä Lapierren sähkötäysjousto. Me näimme sen nyt ensimmäistä kertaa. Samoin uusia tuttavuuksia olivat Apachen sähköpyörät livenä. Niissä tosin olivat stemmin ruuvit niin löysällä, että ohjaustangot pyörivät ympyrää. Tutummista merkeistä esillä oli Tunturia, Cubea, Orbeaa, RockMachinea, jokunen kivanvärinen mummopyörä ja laatikkopyöriä.

Kuva
Jani Kääriäinen