Uusi numero helmikuussa

Nyt vielä nautitaan talvesta parhaimmillaan mutta katse kääntyy jo kohti kevään ajohommia. Kuvassa Trek Super Commuter, mallina Marita Nyqvist.
Kuva
Sami Salonen
Sähköpyöräily-lehden tämän vuoden ensimmäinen numero valmistuu vauhdilla ja ilmestyy 16. helmikuuta. Vielä talven ollessa parhaimmillaan katseet käännetään jo kevääseen.

Tänä vuonna Sähköpyöräily-lehti ilmestyy neljän numeron voimin. Kuukauden päästä 16.2. ilmestyvän ykkösnumeron jälkeen seuraava lehti osuu aluillaan olevaan kesään, se ilmestyy toukokuussa.

Viime vuoden puolella ilmestyneet kaksi lehteä osoittivat sähköpyöräilyn oman erikoislehden kiinnostavan. Uuden lehden hyvä vastaanotto varmisti sille jatkon tänä vuonna ja siitä eteenpäin.

Irtonumeromyynti kaipasi parannusta. Monissa paikoissa irtonumeroa ei löytynyt myymälöistä ja usein lehti myytiin loppuun ennen kuin kaikki halukkaat olivat sen ehtineet hankkia. Irtonumeroiden jakelusta vastaava Rautakirja näki kuitenkin Sähköpyöräily-lehden tarpeellisuuden ja suosion. Sen myötä tälle vuodelle lehtemme myyntipaikkojen määrä peräti kolminkertaistuu ja hyllyihin tilattavien lehtien määrä kasvaa samassa suhteessa. Jatkossa irtonumero löytyy siis paljon useammista myymälöistä.

Ja tietysti irtonumeron tai vuosikerran voi tilata helposti nettisivujemme tilauspainikkeen kautta.