Vaihtoehtoinen näyttelypäivä

Kuva
Jani Kääriäinen
No nyt alkoi lyyti kirjottaa, toteaa erikoistoimittajamme Fillarihemmo onnistuneen lauantaipäivän kuvasaalista seuloessaan.

Jani ”Fillarihemmo” Kääriäinen on intoa täynnä ja raportoi seuraavaa paikan päältä Helsingistä:

– Perjantain Go Expo -messujen tarjonnan jäädessä minimaalisen olemattomaksi sähköpyörien suhteen, päätin lauantaina ottaa yhden ilmaisen uusinnan.

– Siispä heti aamutuimaan Keravalle Pyöräliike Lundbergille zekkaamaan meininkiä ja tarjontaa. Sähkömaastureista löytyi pääosin Trekkiä ja Cannondalea.

– Räntäsade ja aamutuima näkyi alkuun vähäisenä ihmisvirtana, mutta ajan kuluessa alkoi aamu-unisetkin pikkuhiljaa vaeltelemaan pyöräkaupoille.

– Seuraava pysäkki oli Herttoniemen Hi5bikes, jossa olikin melkoiset karnevaalit käynnissä. Telttoja oli Konalla, Mondrakerilla ja Trekillä ja kaupan edustalla liikkuva hampurilaisbaari. Sähköpyörää ei tullut ostettua, mutta hampurilainen kyllä, ja oli hyvä!

– Päivän kolmas etappi oli Canyonin Pop Up Helsinki, joka oli pystytetty Triathlon Corneriin.

– Paikan päällä kävikin odotetusti kova kuhina ja ymmärtäähän se, kun postimyyntipyöriä näkee kerrankin livenä. Canyonilla oli esittelemässä pyöriä pitkän linjan pyöräasiantuntija Olli-Matti Lieskivi.

– Jos lauantaipäivässä olisi ollut enemmän tunteja, niin olisi ollut kiva vierailla myös kuvaamassa Focusta ja Specializedin sähköpyöriä myyvissä liikkeissä, mutta maybe next time…

 

Kuva
Jani Kääriäinen