Video: Hussen E-pyörät Erzbergissä

Kuva
PEXCO_Martin Erd
Husqvarna-moottoripyörät julkisti yhteistyökumppanuuden Husqvarna-polkupyörien ja Erzbergrodeon välillä. Husqvarna Bicycles on virallinen 2019 Erzbergrodeon E-pyörä ja se tulee näkymään Euroopan suurimmassa offroad-tapahtumassa monin tavoin.

Nelipäiväinen Erzbergrodeo on laajasti tunnettu, vaativa endurotapahtuma ja suurin lajissaan Euroopassa. Kilpailu on ajettu Eisenerzin lähellä Itävallassa vuodesta 1995. Paikka on huikea, sillä reitti kiertelee valtavan rautakaivoksen alueella. "Iron Giantin" valloitukseen lähtee vuosittain satoja kuljettajia mutta vain harvat pääsevät vaativan radan maaliin saakka.

– Kun saimme tietää Husqvarnan tulosta e-pyöräilymarkkinoille viime vuonna, halusimme tietysti saada sen mukaan tähän bensaenduroiden ikoniseen tapahtumaan, kertoo Erzbergrodeon järjestäjä Karl Katoch.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tähän yhteistyöhön ja meillä on jo jännittäviä ideoita tulevaisuuteen.

– Olemme myös suunnitelleet Husqvarna Explorer Tourin, jonka myötä ajamme Iron Road Prologue -radan yksinomaan sähkömaastureilla, lisää Katoch.

Husqvarnan sähköpyörien taustalla toimivan PEXCO GmbHn toimitusjohtaja Susanne Puello odottaa ensi vuoden tapahtumaa innolla.

– Erzberg houkuttelee osallistujia kaikkialta maailmasta. Kunnianhimoiset amatöörit, semi-ammattilaiset sekä tehdastiimien ammattikuskit, he kaikki tulevat tänne hakemaan todellista haastetta. Siksi Erzberg on meille täydellinen tilaisuus näyttää, mihin Husqvarnan sähköpolkupyörät kykenevät.

Kuva
PEXCO_Martin Erd