Video: Ryövärinvuori

Koeajoimme Fiskarsin yli 60 kilometrin reitistöstä Rövarbergetin vaativan reitin. Kevät on koittanut täydellä tehollaan ja reitit ovat loistavassa kunnossa.

Fiskarsin upeissa maisemissa kiemurtelee yhteensä yhdeksän reittivaihtoehtoa. Reitistön yhteismitta on yli 60 kilometriä ja se on hyvin merkattua ja helposti seurattavaa.

Reitit on merkattu eri värein niiden vaativuustason mukaan. Nyt koeajettu vaativa Rövarbergetin reitti oli kuin tehty sähköpyörälle ja sen vaikeimmat nousut kipusivat siedettävästi ylös sähkön avustuksella.

Nyt Pääsiäiseksi aukeavat kaikki reitit yleiseen käyttöön ja ajettavaa riittää useammallekin pyhäpäivälle. Ennusteen mukaan keli on niin lämmin, että kevyet ajokamppeet ja juotavaa kannattaa varata mukaan.

Suomen suurin fillarialan messu- ja demotapahtuma järjestetään 4.5.2019 klo 10-18 uniikissa Fiskarsin Ruukissa. Ja samalla on myös Fiskars Village Trail Centerin kauden viralliset avajaiset.

Expo on sisätiloissa, jossa on kauden uutuuksia esittelyssä ja demoalue on ulkona. Demoalueella 200+ demopyörää koeajettavissa. Pyörien demolenkkinä on oikeaa Trail Centerin polkua, eli pyöriä pääsee testaamaan kunnolla oikeissa olosuhteissa. Tarjolla on myös hiekka- ja maantietä testaamiseen.