Video: Sähkiksen Tahko-ryhmä

Porukassa mukana ainakin vasemmalta lukien Antti Peltola, Sami Salonen, Kalle Miettinen ja Tommy Salonen. Lisääkin reippaita sähkiskuskeja porukkaan mahtuu.
Sähköpyöräily-lehden porukka osallistuu kesän Tahko MTB tapahtumaan 60 kilsan matkalle ja tietysti sähköpyöräluokkaan.

Ensi kesän Tahko MTB on Sähköpyöräily-lehden porukan kohteena. Tahkolla ajetaan sähköpyörillä omassa luokassaan ja lehden joukkue osallistuu siinä luokassa 60 kilometrin matkalle. Projekti on vasta alkanut ja ekat reipashenkiset mäkireenit on ajettu.

Sähkiksen joukkue päätti aloittaa harjoittelun kisareitin loppupäästä. Videolla tunnelmia Tahkon loppulaskun sujuvaan ajoon tähtäävästä harjoituksesta.

Porukkaan mahtuu mukaan parikin kuskia lisää, jos kenellä intoa riittää. Tarkoitus on ajaa yhteisiä treenilenkkejä, jakaa tietoa valmistatumisesta ja ajaa muutamia kisasimulaatioita. Touhu on vapaamuotoista mutta joukkue tulee näkymään Sähköpyöräily-lehdessä ja sen netissä kevään aikana treenipäivitysten muodossa.

Seuratkaa meidän köörin touhua kohti Tahkoa ja laittakaa rohkeasti nimi lähtölistaan. Mennään kaikki sähköpyöräilijät Tahkolle oikein isona pataljooonana ja ajellaan hieno reitti hyvillä fiiliksillä läpi.