Uutiset

Hei sinä sähköpyöräilystä kiinnostunut! Haluaisitko osallistua alan kehittämiseen?
Liikennevirasto on listannut viisi hyvää syytä talvipyöräilyyn.
Monen monta kertaa meiltä on kysytty, kuinka pitkälle sähköpyörän yhdellä latauksella pääsee. Kysymys on oikein hyvä ja olennainen, mutta siihen ei ole yhtä selkeää vastausta.
Talvipyöräillessä varpaat palelevat melko varmasti, jos ei hanki kunnon talviajokenkiä tai ainakin kengänsuojia.
Kawasaki liittyi syksyllä niiden moottoripyörätehtaiden joukkoon, jotka tarjoilevat jatkossa myös sähköpyörämallistoja.
Sähköpyörän kiihtyvyys tuntuu kivalta mutta on siitä oikeaa hyötyäkin.
Sähköpyöräilylehden elokuun numerossa esittelimme koeajon myötä Mondrakerin hiilikuituisen eCrusher Carbon R:n. Samasta pyörästä on tarjolla vielä paremmilla iskareilla varustettu RR-malli.
Parhaillaan Electrobiken Vantaan myymälässä on vauhdissa heti aamusta alkaneiden pikkujoulujen iltaohjelma.
Järvenpäässä avautui tänään perinteinen Joulukatu ja sen varrella pääsee tutustumaan myös Husqvarnan sähköpyöriin.
Electrobike kutsuu asiakkaansa viettämään Electrobike pikkujoulutapahtumaa Tammiston myymälään osoitteeseen Sähkötie 1, Vantaa.
Uusimman lehden jutussa kerrotaan Hayesin uuden Dominion A4 -jarrusetin kokeilusta.
Fahrer Berlinin valikoimasta löytyy runkoakullisiin maastopyöriin oiva akkusuoja syksyn kylmää ja märkää vastaan.
Pyöräilyhistoriani alkaa ajasta, jolloin käytin vielä apupyöriä. Voinen siis sanoa harrastaneeni pyöräilyä lähes koko ikäni, toisinaan enemmän, toisinaan vähemmän.
Road racingissa menestyksekkään uran tehnyt Niki Tuuli ajaa ensi kaudella uudessa sähköpyörien MotoE World Cupissa Aki Ajon luotsaaman Ajo Motorsportin kalustolla.
Lyhyellä vierailulla KTM Bikesin tehtaalla Itävallassa saimme kuulla pienen asittelyn merkin valikoimasta.
Tänä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksen Auto2018 –näyttelyssä pääsee koeajamaan kiesien lisäksi myös sähköpyöriä.
Husqvarna ja KTM julkistivat äskettäin Milanon EICMA-messuilla odotetut uutuutensa. Kaudella 2020 50-kuutioisten crossipyörien moottoreina jauhavat tehokkaat sähkömoottorit.
Juuri julkistettu Ducati MIG-RR on legendaarisen merkin ensimmäinen sähköpyörä. Sen myötä myös Ducati lähtee mukaan e-pyöräilyyn kuten esimerkiksi Husqvarna, Fantic, KTM ja Yamaha ovat jo tehneet.
Tämän hetken arvostetuin crossivalmentaja Aldon Baker toteaa, että jos hänen pitäisi valita, hän ottaisi sähköpyörän.
Vuodenaikaan sopivasti juurakkoisia polkuja on ryskätty fatbikeillä. Renkaiden pito matalilla ilmanpaineilla yllättää silti joka ajokerralla.
Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner kirjoitti sunnuntaina blogissaan kovasta kiireestä, joka koskee meitä kaikkia ja liittyy liikenteeseen ja ilmastonmuutokseen.
80 kilometrin pituinen Karhunkierros lienee maamme tunnetuin vaellusreitti. Parhaillaan retkikuntamme samoilee Karhunkierrosta Ghostin Kato S3.9:llä, seuraavassa lehdessä kerrotaan, kuinka sähköpyörä toimii kylmissä olosuhteissa pitkällä reitillä.
Läskipyörien kurakelivertailua ajaessa tuli tietysti mieleen, että jaksaisikohan tällaiset sähköavusteiset sutia samaan tapaan kuin moottoripyörät?
Seuraavan lehden E-fatbike -juttuja varten koeajoimme Tunturi eMaxia Järvenpään MTB:n porukkalenkillä. Tunnelmaa riitti kun valoin varustautunut letka luikerteli metsäpoluilla.
Cannondale julkisti uutta mallistoaan ja sen lippulaivana kulkee Synapse Neo. Sähköavusteinen maantiepyörä urheilulliseen ajoon.