Uutiset

Telkkarin suosikkijuontaja Heikki Paasonen liittyi sähköpyöräilijöiden porukkaan ostamalla Specializedin Kenevo Comp täysjoustomaasturin.
Fiskars Village Trail Centerin järjestämä pyörätapahtuma Bike Expo, valtaa Fiskarsin Ruukin lauantaina 4.5.2019. Kolmannen kerran järjestettävässä tapahtumassa on paikalla yli 60 näytteilleasettajaa, sekä yli 200 eri demopyörää koeajettavana.
Lähes 60 % suomalaisista kannattaa samanlaista kännykänkieltolakia pyöräilijöille Suomeen kuin mitä Hollannissa ollaan ottamassa käyttöön.
Sähkömaastureilla ajetaan ensi elokuussa historian ensimmäinen World Cup kilpailu Italian Imolassa.
HOnda julkisti visusti salassa pidetyn projektinsa sähkömoottorisesta motocrosspyörästä.
No nyt alkoi lyyti kirjottaa, toteaa erikoistoimittajamme Fillarihemmo onnistuneen lauantaipäivän kuvasaalista seuloessaan.
Tämän viikonlopun GoExpo tarjoilee sähköpyöristä kiinnostuneelle väelle melko ohuen kattauksen.
Vuoden urheilupyörä on sähköavusteinen läskipyörä Tunturi eMAX. Väkivahva Shimanon Steps E8000 -sähkömoottorilla varustettu pyörä tarjoaa hauskoja lenkkejä ja varmistaa perille pääsemisen kelissä kuin kelissä.
Vuoden arkipyöräksi valittiin todella tyylikäs Orbea Gain F30. Pyörän sähkötekniikka on rakennettu kauniisti pyörän rungon ja takanavan sisään, niin että pyörä näyttää tavalliselta sporttiselta hybridiltä.
Talvikelien ollessa upeimmillaan oli juuri oikea aika polkea pitkä lenkki kohti laskieaspullaa ja kaffetta.
Tour de Tuusulanjärvi –ajotapahtuma myyntiin loppuun ennätysnopeasti. Sähköpyöräilijöille on kuitenkin tarjolla vielä lisää ajoherkkua.
18.-19.5. polkaistaan upea Tour De Tuusulanjärvi. Nyt ensi kertaa mukana sähköpyörille omat nopeusryhmät.
Sormet palelevat talvipyöräillessä helposti, vaikka käsissä olisi millaiset hanskat tahansa. Kahvapussit tarjoavat hyvän suojan viimaa vastaan.
Troy Lee Designsin uutuuskypärä A2 on entistä paremmin ilmastoitu.
Upeista maastopyöräreiteistä ja laadukkaista tapahtumista ja koulutuksista tunnettu Fiskars Village Trail Center järjestää toista kertaa talvipyöräilytapahtuman: Fiskars Village Fat Bike Festival.
MP-messuilla vieraili tänä vuonna 57 000 kävijää. Kävijöistä reilu viidennes oli messuilla ensimmäistä kertaa. Sähköpyörät olivat suuren kiinnostuksen kohteena.
Kansainvälinen Moottoriliitto tiedottaa, että vuoden 2024 Pariisin Olympialaisissa E-Trial saattaa olla ensi kerran näytöslajina.
Helsingin Sanomat kertoo tänään artikkelissaan Ruotsin hallituksen toimenpideohjelmasta, joka nopeuttaa entisestään liikenteen sähköistymistä.
Haibiken uusi FLYON nostaa sähköavusteisten pyörien väännön uudelle tasolle. TQ moottori tarjoaa peräti 120 Nm jatkuvan vääntövoiman.
Helsingin messukeskuksen MP-19 -moottoripyörämessuilla kuun vaihteessa on nyt mukana myös sähköpyöriä.
Sähköpyöräily-lehden porukka osallistuu kesän Tahko MTB tapahtumaan 60 kilsan matkalle ja tietysti sähköpyöräluokkaan.
Sähköpyöräily-lehden tämän vuoden ensimmäinen numero valmistuu vauhdilla ja ilmestyy 16. helmikuuta. Vielä talven ollessa parhaimmillaan katseet käännetään jo kevääseen.
Hanx Brescia –takki ei ole pyöräilykäyttöön tehty mutta monen koeajon perusteella voi todeta sen toimivan kelirikon aikaan loistavasti.
Ulkomaiset verkkokaupat pursuavat halpoja ajovarusteita. Koeajetut B-Forest hanskat ovat kyllä huokeat mutta eivät tunnu toimivan missään käytössä.
Ylämäki yllätti ja liian iso vaihde päällä? Siinä äkkiseltään tulee runtattua nopeasti pienempää vaihdetta silmään samalla kun survoo mäkeä.