Uutiset

Santamedia Oy on päättänyt lopettaa Sähköpyöräily-lehden painetun version julkaisun. Syynä on taloudellisten tavoitteiden toteutumatta jääminen.
Polkupyörän perushuolto ja kunnossapito ei ole vaikeaa salatiedettä. Siitä huolimatta monet turvautuvat siinä ulkopuolisiin palveluihin, tai jättävät kalustonsa huonolle hoidolle.
Kansanterveys.fi -sivuston artikkelissa todetaan, että sähköpyöräilystä voi olla jopa odotettua enemmän hyötyä terveydelle.
Hiilikuituinen maantiepyörä kääntää katseet kylillä ajellessa. Sivustakatsoja ei takuulla huomaa sen olevan sähköavusteinen.
Kanadalainen Rocky Mountain on valmistanut markkinoiden toiseksi voimakkaimman moottorin. Powerplay malliston moottorit on tehtaan omaa tuotantoa ja tarjoaa massiivisen 108Nm väännön.
Cannondale järjesti koeajotapahtuman, missä uudistunutta Moteraa ajettiin vaativissa maastoissa.
Keskiömoottoreiden valmistuksen pioneerina toiminut Yamaha tarjoilee uudistuneen moottorimalliston ensi kaudelle.
Maastopyöräily on yksi nopeimmin kasvavia harrastuksia ja siitä toivotaan monessa Lapin kohteessa kesän uutta hittituotetta. Ylläs panostaa voimakkaasti maastopyöräilyyn ja lajin arvioidaan tuovan huomattavan määrän matkailijoita alueelle tulevaisuudessa.
Niki Tuuli on tehnyt moottoriurheiluhistoriaa Sachsenringillä Saksassa. Suomalainen ajoi voittoon historian ensimmäisessä sähkömoottoripyörillä ajettavan MotoE-sarjan osakilpailussa.
Fiskars Village Trail Center järjestää loppukesällä ja syksyllä kaksi isoa tapahtumaa ja ensi kauden tapahtumiakin on jo listattu valmiiksi.
Aikoinaan off‐road ‐pyöräily suoritettiin kuluneilla lenkkareilla; sitten tulivat MTB‐ajokengät.
Saksalainen elektroniikkajätti Bosch on julkaissut 2020 vuoden e-pyörä komponentti mallistonsa, josta löytyy mm. uusittuja moottoreita, isompia akkuja, sekä telakka älypuhelimen liittämiseen osaksi pyörää.
Äiti, mieti minne olet menossa!
Kesäkuu koitti ja äiti aloitti sähköpyöräilyn. Sään osalta ei olisi voinut olla parempaa päivää aloittamiselle.
Seuraavan lehden juttua varten koeajoimme Ghostin Hybride SLARM X S3.7+ AL U:n perisuomalaisissa maastoissa. Ja pitihän sillä käydä hyppyritkin koittamassa.
Alkuperäinen ja suorituskykyinen MTB ‐osasarja ja painoluokkansa paras osasarja nyt 12‐vaihteisina uusien Shimano Deore XT- ja SLX osasarjojen myötä.
Moottoripyörien VGN-maratonkilpailun ohessa ajettiin myös sähköpyörien kisalähtö.
Tour de Tuusulanjärven jäähdyttelylenkkinä polkaistiin sähkiksillä eilen sunnuntaina kahden ja puolen tunnin fiilistelylenkki.
Viime lauantaina kierretiin isolla porukalla Tuusulanjärvi maastoja pitkin. Järveä ei maaston siimeksestä juuri nähty.
Helkama järjestää tiistaina 21.5. Kansalaistorilla Helsingissä Sähköisen tiistain, joka on tiettävästi Suomen suurin kaupunkialueella järjestettävä sähköpyörien koeajotapahtuma. Kaikki täysi-ikäiset pääsevät testaamaan tapahtumassa sähköpyöriä henkilötodi
Crankbrothersin polkimet ovat monen huipputason maastopyöräilijän valinta. Kokeilimme polkimia selvittääksemme mistä suosio johtuu.
Fiskarsin Bike Expossa monikin hieraisi silmiään nähdessään Rocky Mountainin uutuuden.
Suomirokin yksi kulmakivistä on menestyksensä puolesta alkujaan porilainen Dingo. Nykyisin uudella kokoonpanolla keikkoja kiertävä legendaarinen bändi jatkaa yhtyeen tarinaa edelleen.
Shimano GRX tuo saataville maailman ensimmäisen gravel/adventure -komponenttisarjan
Huolimatta hyisen kylmästä säästä Fiskarsissa 4.5. järjestetty Bike Expo oli jälleen menestys.