Videot

Fillarivelho Danny MacAskill ottaa videolla pestin lastenhoitajaksi ja viihdyttää taaperoa tavalla jonka hän parhaiten osaa.
Koeajoimme Fiskarsin yli 60 kilometrin reitistöstä Rövarbergetin vaativan reitin. Kevät on koittanut täydellä tehollaan ja reitit ovat loistavassa kunnossa.
Sähköpyöriä vähätellään sanomalla, että ne ovat vain laiskojen ajopelejä, joissa kuntoilu jää moottorin hoidettavaksi.
Amerikkalaisen Alta -sähkömoottoripyörätehtaan videolla ajava Josh Hill näyttää mihin sähkömoottori riittää.
Järvenpäässä ajettiin sunnuntaina 4.11. paikallisten sähköendurokuskien jäsentenväliset sarjaendurot. Kalustotuhoa tuli ja reidet hapottivat mutta kivaa oli ja jatkoa seuraa varmasti.
Kaikki mitä olet halunnut tietää sähköpyöristä, mutta et ole kehdannut kysyä.
Bolognan kaupunki kampanjoi voimakkaasti sen puolesta, että ihmiset ajaisivat auton sijasta pyörillä. Palkkioksi pyöräilystä saa ilmaista kaljaa.
Vilkaistaanpa videolla, mitä ammattimies suosittelee perusvarustukseksi maastopyöräilyyn.
29 tuumaa, 2,25 tuumaa, plussakoko, pistosuojaus, nastakumi ja kuviointi... Oikean renkaan valinta sähköpyörään voi aiheuttaa päänvaivaa.
Aika legendaarinen lausahdus melkein mitä vain kokeillessa on, että ei tässä mitään satu.
Evocin mallistosta löytyvä FR Trail E-Ride reppu on kaikenkattava väline sähköpyöräilijälle.
Rataspakka ja takavaihtaja eivät ole tulevaisuudessa ainoa vaihteistoratkaisu sähköpyörissä.
Kardaani on korvannut ketjut vuosien saatossa useammankin moottoripyörän voimansiirrossa. CeramicSpeedin ratkaisu tuo ketjuttoman voimansiirron myös polkupyöriin.
Hövding 8X on turvatyyny, joka onnettomuustilanteessa aktivoituu pyöräilijän päätä tehokkaasti suojaavaksi kypäräksi.
Infinity e-Bike näyttää mihin suuntaan kaupunkipyörien kehitys on menossa. Muotoilun ja varustelun saralla e-pyörät harppovat nyt hurjaa vauhtia.
Kuulemma jo pitkään rokkipiireissä lenkkarit ovat olleet trendikkäämmät kuin päiväkaljat. Videolla kuullaan parissa lauseessa kaikki sähköpyöräilyn hienoimmat puolet.
Fillaritrialin maailman huippunimiin lukeutuva Stefan Schlie näyttää videolla, miten sähköpyörällä pomputellaan vaikea mäki ylös.
Mansaaren iso mies David Knight tunnetaan prätkäenduron puolella oikein hyvin. "Knighterin" uusin aluevaltaus löytyy sähköpyöristä.
Vanhan liiton FMX-kurko Ronnie Renner on myöskin löytänyt sähköpyöräilyn hienouden.